Mit kell tudnod repohár rendszerünkről?

A Papp László Budapest Sportaréna területén, amikor frissítő italt vásárolsz az italodat repohárba töltjük. Az újrahasznosított poharak használata egyszeri pohárdíjat von maga után, melynek összege 500 Ft. A repohár egyszeri kifizetése után, minden alkalommal, amikor visszatérsz pultunkhoz egy újabb italért, tiszta poharat biztosítunk számodra. Miután már nincs szükséged a pohárra, az eseményünk közben és végén egyszerűen csak add vissza poharadat bármelyik büfénkben, és cserébe kapsz egy jelképes tokent. Ezt a tokent a következő látogatásodkor, amikor visszajössz hozzánk érvényesíteni tudod, és már nem kell kifizetned a repohár díját, illetve ez érvényes bármelyik partnerhelyünkön is.

Kortyoljunk felelősen, és tegyünk együtt pozitív hatást!

Bemutatjuk a RevoCup forradalmi visszaváltható pohárprogramját!

Így működik:
- Vásárold meg kedvenc italod bármelyik büfénkben.
- Fizesd ki az egyszeri pohárdíjat.
- Hozd vissza a poharadat a pulthoz és tiszta pohárra, vagy tokenre cseréljük.
- A token segítségével bármelyik következő eseményünkön vagy partnerhelyünkön kaphat poharat.

Csatlakozzon hozzánk a környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkhöz a Revocuppal! Kölcsönözzön poharat ingyen!

Töltsd le telefonodra a Revo Token alkalmazást, hogy biztos mindig nálad legyen a token. Az alkalmazás segítségével a digitalizát tokened be tudod mutatni a pultnál és így ellenérték nélkül juthatsz hozzá a repohárhoz.
(Az applikációt keresd az App Store-ban és a Play áruházban.)